Leacuri babesti pentru imunitate

Odata cu raspandirea virusului COVID-19, cu totii am devenit poate mai constienti de importanta sanatatii noastre, de cum ne hranim si de stilul nostru de viata. Oferind corpului nostru produse naturale si avand grija de el in mod constant, ii crestem capacitatea sa lupte impotriva bolilor, dar si capacitatea de recuperare. Intelepciunea populara spune ca cel mai bun medicament este preventia, asa ca am selectionat sase produse care te ajuta sa iti cresti energia si imunitatea.

De ce produse pe baza de plante ?

Cateodata credem, alteori nu, insa produsele naturale pe baza de plante sunt remedii extraordinare. Plantele medicinale au atat proprietati vindecatoare, dar functioneaza eficient si pentru a ne creste imunitate si a preveni diverse boli sau infectii. Strabunii nostri au folosit de mii de ani aceste remedii si au transmis din generatie in generatie retetele si intelepciunea naturii.

De unde vin produsele?

Tincturile si siropurile din magazinul Magic Roots sunt produse de Alessia Plant, un mic producator de ceaiuri si remedii naturale din zona Oradea. Familia Ilas are o traditie de cateva generatii in a culege si procesa plantele medicinale, dar si in arta de a combina plantele pentru a realiza remedii cu proprietati vindecatoare magice. Plantele folosite in ceaiurile si tincturile Alessia Plant sunt culese de familia Ilas din padurile din muntii Apuseni, paduri recunoscute pentru valoarea lor energetica.

SIROP DE CATINA

Sirop de Catina

Catina este un puternic vitaminizant si imunostimulator. De aceea, il puteti folosi pe parcursul anului, nu doar pentru situatii specifice. Este, de asemenea, recomandat pentru stari de surmenaj sau convalescenta. Intareste sistemul imunitar si creste rezistenta organismului la efort fizic si intelectual. Pentru a vedea produsul online, CLICK AICI

TINCTURA DE COACAZE NEGRE

Coacazele negre sunt cunoscute pentru ca revitalizeaza corpul si reduc sensibilitatea la infectii respiratorii si intestinale. Tinctura de coacaze este recomandata pentru anemie, întareste imunitatea, regleaza tranzitul intestinal, stimuleaza diverse functii si detoxifica organismul. Pentru a vedea produsul online, CLICK AICI

TINCTURA DE ECHINACEEA

Echinaceea este una din plantele vedeta pentru susținerea sistemului imunitar. Este poate cel mai cunoscut remediu pentru raceala, gripa și viroze. Echinaceea ajuta la combaterea infecțiilor prin efectul stimulator asupra celulelor albe din sange. Datorită beneficiilor sale imense, este un sprijin de mare pret in aceasta perioada. Pentru a vedea produsul CLICK AICI.

TINCTURA DE PROPOLIS

Propolisul cel mai medicinal produs al stupului. Cu peste 70 proprietati farmacologice dovedite, este un adevarat protector al vietii si cel mai puternic antibiotic natural. Intareste sistemul imunitar, distruge unele bacterii si unele virusuri, trateaza racelile si gripele, protejeaza caile respiratorii, dezinfecteaza zona bucala, trateaza afectiunile gastro-intestinale. Pentru a vedea produsul, CLICK AICI.

ENERGIZANT (MIERE+POLEN+PROPOLIS)

Este un produs terapeutic fabulos, care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa. O combinatie gustoasa de miere cu polen si propolis, acest produs este poate cel mai folosit si mai recomandat de clientii Magic Roots. Folosit zilnic, iti intareste sistemul imunitar. De asemenea, ajuta la problemele digestive, de respiratie, de circulatie a sangelui si la combaterea insomniei. Pentru a vedea produsul, CLICK AICI.

POLEN CRUD

Protejeaza si contribuie la regenerarea florei intestinale, intareste sistemul imunitar si ajuta la combaterea bolilor si a infectiilor, ajuta la combaterea oboselii fizice si intelectuale cronice (burn out). Pentru a vedea produsul CLICK AICI.

 

 

 

Ecrire un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés